Iphone bağımlılarına farklı bir bakış açısı - Kısa Film - iDiots

Temmuz 03, 2014

Akıllı telefonlar gün geçtikçe hayatımızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Akıllı telefonlara bu  kadar bağlanmamızın sebebi kuşkusuz içlerinde bir işletim sistemi bulundurmaları ve programlanabilir olmalarıdır. Mobil uygulama pazarı her geçen gün büyümeye  devam ediyor.Artık  mobil marketlerde sağlıktan oyuna , sosyal medyadan ulaşıma ,akla gelebilecek her türlü konuda uygulama bulabilmek mümkün. Akıllı telefonlar ceplerimizde taşıdığımız portatif birer kişisel bilgisayar haline geldiler.Hayatımızı birçok alanda kolaylaştırdı bu akıllı ufaklıklar.Tabi ki buz dağının bir de görünmeyen yüzü var.


Akıllı telefonların yaygınlaşması ile beraber insanlar arasındaki sosyal iletişim büyük bir zarara uğradı. Uzmanlar cep telefonu bağımlılığının da en az sigara yada uyuşturucu bağımlılığı kadar zararlı olabileceğini düşünüyorlar.İyisi mi siz siz olun "Bu bilişim fazla kafa yorarsan sıyırırsın.Kullanacaksın... nimetlerinden kullanıp yararlanıp işini göreceksin.Kafayı taktın mı o zaman işin kötü "-Binali Yıldırım.
Akıllı telefon piyasasının devlerinden olan Apple ve her geçen gün yeni bir modelini ürettiği iphone'u ti ye alan bu kısa filmi zevkle izlemeniz dileğiyle...(Closed Source'a Hayır !)

You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Subscribe